Refurbished mét 1 jaar Garantie

Betaalbare en Duurzame keuze

Veilig betalen met iDeal, In3 of Klarna

Vandaag besteld, Morgen in huis!

Retourneren

Bij GreenBytes vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw bestelling, dan heeft u de mogelijkheid om het product te retourneren. Mocht hetgeen waar u niet tevreden mee bent op een andere manier dan retourneren op te lossen zijn, dan kunt u contact opnemen met support@greenbytes.nl. Wij helpen u graag!

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien u die heeft betaald) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket; raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Voorwaarden voor Retourzending

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Indien het product beschadigd is door gebruik dat verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking ervan vast te stellen, kan een waardevermindering in rekening worden gebracht. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via support@greenbytes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Hoe werkt een retourzending?

  1. Contact opnemen: Stuur een e-mail naar support@greenbytes.nl met uw ordernummer en de producten die u wilt retourneren. Wij zullen u voorzien van verdere instructies en het retouradres.
  2. Verpakking: Verpak het product in de originele verpakking. Indien u de originele verpakking niet meer heeft, zorg er dan voor dat het product goed beschermd is ingepakt om schade tijdens het transport te voorkomen.
  3. Verzending: Stuur het pakket naar het door ons verstrekte retouradres. U kunt hiervoor gebruikmaken van een vervoerder naar keuze. Het is belangrijk om uw verzendbewijs goed te bewaren totdat wij uw retour hebben bevestigd.
  4. Verwerking: Na ontvangst van uw retourzending, controleren wij het product op beschadigingen. Indien het product in goede orde retour is ontvangen, storten wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.

 

Contactinformatie

Voor vragen of meer informatie over ons retourbeleid kunt u contact met ons opnemen:

  • E-mail: support@greenbytes.nl
  • Telefoon: 0182-583499 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00)
  • Adres: GreenBytes, Poldermolendreef 37, 2807HA Gouda
De waardering van www.greenbytes.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.